U bent nu hier:

Videowedstrijd

2 november is de uitreiking van de Arts in Spe Videowedstrijd. Je kunt geen filmpje meer insturen. Wel kun je via de poll stemmen op je favoriet. Hier bekijk je de inzendingen!

Pro memorie - Jouw favoriete medische ezelsbruggetje
DRUP, HUIDPASTA, ACIDOT, ABCD... De tweede editie van de Arts in Spe Videowedstrijd gaat over jouw favoriete ezelsbruggetje. Maak een filmpje van maximaal drie minuten over het medische geheugensteuntje dat je niet kunt missen. Stuur de video uiterlijk het weekend van 20 oktober 2012 in en win!


1e
prijs € 1500
2e prijs € 1000
3e prijs € 750

originaliteitsprijs €500  publieksprijs € 500  3x diner met een opleider


Hoe ga je te werk?
1.
Lees voor je begint het reglement.
2. Wees creatief: benader een arts, verbeeld zelf het ezelsbruggetje, maak een tekenfilm, werk samen met studiegenoten of vrienden, alles kan. Wil je weten waar de jury op let? Dat lees je hier.
3. Zorg dat je toestemmingsverklaringen hebt van alle mensen die in beeld komen.
4. Ga naar youtube.com, maak je eigen account aan en zet je video(‘s) van maximaal 3 minuten online.
5. Voer de link van je video en je naam- en adresgegevens in op het deelnameformulier onderaan deze pagina en verstuur het onlineformulier uiterlijk het weekend van 20 oktober 2012.
7. Ga naar www.wetransfer.com en voeg daar het originele filmpje toe. Verstuur het bestand naar videowedstrijd@artsinspe.nl. Vergeet niet je naam en e-mailadres te vermelden.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de spetterende prijsuitreiking in EYE op 2 november vanaf 13.00 uur. Zet deze datum alvast in je agenda!


Meer weten over de Arts in Spe Videowedstrijd?

De videowedstrijd is een gezamenlijk project van Medisch Contact, de KNMG en VvAA.Deelnameformulier

Verstuur


Poll

Stem op je favoriete filmpje!

Wie moet de publieksprijs winnen? Stem via de poll op je favoriet!

Terugblik Videowedstrijd 2011

'Mijn filmpje ging de hele afdeling over'

Vorig jaar stuurden 33 studenten geneeskunde een filmpje in over hun favoriete specialisme. 'In mijn sollicitatiebrief heb ik de link naar mijn filmpje meegestuurd.'  Twee winnaars aan het woord >>

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd