U bent nu hier:

Medisch Contact

Medisch Contact brengt middels de website en het blad medici het laatste nieuws over recente vakinhoudelijke, beleidsmatige en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het tijdschrift Medisch Contact is het weekblad van KNMG. KNMG studentleden kunnen Medisch Contact (na inloggen) gratis downloaden (pdf). Studenten die toch liever van papier lezen, kunnen Medisch Contact tegen kostprijs ontvangen: 69 euro per jaar.

Op www.medischcontact.nl vind je naast het laatste nieuws, nascholingen, dossiers en andere actuele zaken.

Nieuws Medisch Contact

  Beroepskeuze van studenten tegen het licht

   |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Het Nivel is van plan een langlopend onderzoek naar de specialisatiekeuze van geneeskundestudenten te doen: de Keuzemonitor Geneeskunde. Nu al blijkt dat er een gapend gat zit tussen de vervolgopleidingen die studenten kiezen en de vakken waar behoefte aan is.    


  AzG verlaat Senegal en Nigeria

  AzG verlaat Senegal en Nigeria  |  Artsen zonder Grenzen rondt in twee van de vijf landen die door de ebola-epidemie zijn getroffen het werk af; er hebben zich daar… »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Kwakzalver verliest hoger beroep

  Kwakzalver verliest hoger beroep  |  Het hoger beroep dat de omstreden arts Robert Görter tegen onder andere Luc Bonneux aanging omdat deze hem in een artikel beschuldigden van kwakzalverij, is … »»
  Reacties: Plaats een reactie


Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd