U bent nu hier:

Medisch Contact

Medisch Contact brengt middels de website en het blad medici het laatste nieuws over recente vakinhoudelijke, beleidsmatige en wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het tijdschrift Medisch Contact is het weekblad van KNMG. KNMG studentleden kunnen Medisch Contact (na inloggen) gratis downloaden (pdf). Studenten die toch liever van papier lezen, kunnen Medisch Contact tegen kostprijs ontvangen: 69 euro per jaar.

Op www.medischcontact.nl vind je naast het laatste nieuws, nascholingen, dossiers en andere actuele zaken.

Nieuws Medisch Contact

  Teledermatologie bruikbaar bij constitutioneel eczeem

  Teledermatologie bruikbaar bij constitutioneel eczeem  |  Teledermatologie is goed bruikbaar bij het behandelen van patiënten met constitutioneel eczeem. April Armstrong e.a. schrijven in JAMA Dermatology dat, vergeleken met... »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Meer streptokokkeninfecties bij baby’s

  Meer streptokokkeninfecties bij baby’s  |  De incidentie van groep-B-streptokokken (GBS) met ernstige complicaties als bloedvergiftiging of meningitis tot gevolg, is de afgelopen 25 jaar … »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Beroepskeuze van studenten tegen het licht

   |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Het Nivel is van plan een langlopend onderzoek naar de specialisatiekeuze van geneeskundestudenten te doen: de Keuzemonitor Geneeskunde. Nu al blijkt dat er een gapend gat zit tussen de vervolgopleidingen die studenten kiezen en de vakken waar behoefte aan is.    


Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd